Fullweb har været på besøg hos Googles hovedkvarter i Dublin. Dette besøg kan du få indsigt i i dette blogindlæg. For nogle måneder siden drog jeg(Jeppe), i selskab og samarbejde Line Kronborg, Jeppe Balling og Line Werner afsted til Dublin for at blive klogere på, hvad Google gør for at fremme kreativiteten i deres arbejdsmiljø.

Det kommer sikkert ikke bag på nogen, når jeg siger, at Google er et KÆMPE firma, og jeg havde heller ikke regnet med, at det skulle komme bag på mig; men det gjorde det.

Inden turen gik Google til havde vi nogle dage i Dublin. Her deltog jeg i et netværksmøde hos Digital Accellerated Ventures, hvor jeg mødte nogle spændende mennesker, der hver gang jeg spurgte ind til Google udbrød: “Well, it’s like they have their own city out there”, hvilket indikerer, at selv de, som bor i Dublin, er imponerede over stedets størrelse.

Da vi kommer frem til Google viser det sig, at der er 6 bygninger. Den ene er endda den højeste bygning i Dublin. Vi gik selvfølgelig forkert og endte med at gå ind i to bygninger før vi fandt den rigtige reception.

I stedet for en lang og uddybende prosatekst, opsætter jeg nu en liste over nogle af de ting, jeg var mest imponeret over hos Google.

 Swimmingpool
 Flere forskellige restauranter
 Motionsrummet
 Baristaer
 Nappods
 Det afslappede arbejdsmiljø
 Trappen med live-søgninger
 Udsigten
 Elevatorsystemet
 Gennemsigtigheden
 Friskpresset juice-station
 Slik i skuffer – FOR GRABS

Efter at have fået indsigt i Google stod jeg tilbage med et indtryk af, at de ansatte hos Google har det fantastisk, og arbejder innovative udfra en række faktorer.

I øvrigt var denne tur et led af en større videnskablig undersøgelse, der endte ud en afhandling.

Læs afhandlingen her.

(Materialet er beskyttet og ejet af forfatterne og må ikke vidersælges eller kopieres)

 

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this